Gå videre til innhold
Er du prinsessa av Knettsetra?

Nyhet -

Er du prinsessa av Knettsetra?

Juls Sportshop er en tradisjonsrik sportsbutikk midt i ”smørøyet” på Trysil Turistsenter. Butikken holder stengt gjennom sommeren, og har akkurat åpnet dørene igjen for vintersesongen. Blant årets nyheter er norskproduserte luer med en lokal vri.

Freshe farger og fengende budskap. Luene fra Hemsedalsbaserte ”House of Hygge” skiller seg ut i mengden. I år har de også laget en serie svært eksklusive hodeplagg med Trysil-relaterte fraser.

- Da de tok kontakt med oss i fjor med forslag om å produsere en serie luer med lokale uttrykk, kunne vi ikke si nei.

Eier av Juls Sportshop, Jul Magne Øvre (52), tror dette er noe som vil slå an blant fjellfolket. Her står du utvilsomt ut i mengden!

- House of Hygge kombinerer fine farger med kreative budskap. Hver lue produseres kun i 20 eksemplarer og appellerer uansett om du er kongen eller prinsessa av Knettsetra - eller bare er klar for låvefest!

Fokus på alpin

Selv om fargerike luer er et kreativt tilskudd i butikken, handler Juls Sportshop først og fremst om alpin skikjøring. Her finner du for eksempel over 75 modeller med alpinsko og et stort utvalg alpin- og fritidsklær.

- Hos oss vil du finne alpinsko som passer din fot perfekt. Klarer vi ikke å finne en sko i standardutvalget, kan vi tilby Strolz-sko. Den blir spesialtilpasset din fot. Ytterskallet blokkes ut hvor det er nødvendig, vi støper en innleggsåle etter din fot og innerskoen sprøytes slik at den får en passform som er 100%.

Lange tradisjoner

Jul var ansvarlig for skiutleia i Trysilfjellet da han i 1990 bestemte seg for å satse på egen sportsbutikk. Juls Sportshop har hele tiden holdt til i Torggata, men butikken har gradvis fått større areal.

- Mange var svært skeptiske da vi startet opp, og jeg ble nok stemplet som litt gæærn! Få trodde det ville være mulig å få en sportsbutikk til å gå rundt ”oppe i fjellet”. Den første dagen omsatte vi for 90 kroner, og da må jeg nok innrømme at jeg selv også var litt i tvil.

Nå er det ingen grunn til å tvile lengre; Juls Sportshop har definitivt kommet for å bli i Trysil.

Emner

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil

Storvegen 3
2420 Trysil
Norge