Gå videre til innhold
Ladies only - langrennsweekend

Nyhet -

Ladies only - langrennsweekend

Skiteknikk, smørekurs, pilates, god mat og spabehandling er noe av innholdet når Ladies only - langrennsweekend holdes for tredje året på rad 9. til 11. januar på Park Inn i Trysil. Merethe Anker-Nilssen fra Oppsal og venninnene har vært med siden oppstart og forteller hvorfor de deltar.

Dere har vært med på Ladies only siden oppstart – hvorfor har dette blitt en tradisjon for deg og venninnene dine?

- Det har blitt en tradisjon fordi vi liker det så godt, og vi bare melder oss på året etter når vi er der. Jeg føler at jeg sitter igjen med mer langrenns- og skismøringskompetanse for hvert år. Dessuten føler jeg meg alltid usedvanlig fresh, fornøyd og glad når jeg er på vei hjem.

Hvem passer Ladies only for?

- Det passer for de fleste som er interessert i langrenn, egentlig. Jeg har inntrykk av at Anita tilpasser det litt etter hva slags damer som er med. Ofte har det vært veldig spreke og relativt langrennsdyktige damer som har vært med, og jeg har stort sett vært en av de minst spreke og langrennsdyktige, men det har ikke spilt noen rolle. Så vidt jeg husker har det vært med damer fra 20 til 60 år der.

Hva er som gjør denne helgen i Trysil så bra?

- Anita er ei bra dame og veldig engasjert. Hun byr på seg selv og er en god pedagog. Det er flott med et tett program, og så kan man bare droppe det man ikke er interessert i. Vi har stort sett vært med på alt, og syns det har vært knall med både yoga, smørekurs, sminketips, stylingtips, motivasjonstips, kostholdstips. Det er også deilig å ha tid i SPAet.

Det er hyggelig med felles middager. Det er sosialt og inkluderende, og vi har alltid fått veldig god mat på Park Inn. Skiinstruksjonen har vært kjempebra. Både jeg, og en av venninnene mine som er veldig god på langrenn, har lært masse. Dessuten synes jeg prisen er overkommelig, og man får mye for pengene.

Og til slutt – hva synes du om langrennsforholdene i Trysil?

- Jeg trodde egentlig ikke at Trysil hadde noe særlig å by på når det gjaldt langrenn, og der tok jeg feil. Anita har vært flink til å vise oss mulighetene, men de er litt godt skjult for den jevne alpinkjører.

For mer informasjon, se her 

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Gudrun Sanaker Lohne

Gudrun Sanaker Lohne

Pressekontakt Turistsjef, daglig leder Destinasjon Trysil +47 48 15 18 22

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Relaterte events