Gå videre til innhold
Ladies only - langrennsweekend

Nyhet -

Ladies only - langrennsweekend

Skiteknikk, smørekurs, pilates, god mat og spabehandling er noe av innholdet når Ladies only - langrennsweekend holdes for tredje året på rad 9. til 11. januar på Park Inn i Trysil. Merethe Anker-Nilssen fra Oppsal og venninnene har vært med siden oppstart og forteller hvorfor de deltar.

Dere har vært med på Ladies only siden oppstart – hvorfor har dette blitt en tradisjon for deg og venninnene dine?

- Det har blitt en tradisjon fordi vi liker det så godt, og vi bare melder oss på året etter når vi er der. Jeg føler at jeg sitter igjen med mer langrenns- og skismøringskompetanse for hvert år. Dessuten føler jeg meg alltid usedvanlig fresh, fornøyd og glad når jeg er på vei hjem.

Hvem passer Ladies only for?

- Det passer for de fleste som er interessert i langrenn, egentlig. Jeg har inntrykk av at Anita tilpasser det litt etter hva slags damer som er med. Ofte har det vært veldig spreke og relativt langrennsdyktige damer som har vært med, og jeg har stort sett vært en av de minst spreke og langrennsdyktige, men det har ikke spilt noen rolle. Så vidt jeg husker har det vært med damer fra 20 til 60 år der.

Hva er som gjør denne helgen i Trysil så bra?

- Anita er ei bra dame og veldig engasjert. Hun byr på seg selv og er en god pedagog. Det er flott med et tett program, og så kan man bare droppe det man ikke er interessert i. Vi har stort sett vært med på alt, og syns det har vært knall med både yoga, smørekurs, sminketips, stylingtips, motivasjonstips, kostholdstips. Det er også deilig å ha tid i SPAet.

Det er hyggelig med felles middager. Det er sosialt og inkluderende, og vi har alltid fått veldig god mat på Park Inn. Skiinstruksjonen har vært kjempebra. Både jeg, og en av venninnene mine som er veldig god på langrenn, har lært masse. Dessuten synes jeg prisen er overkommelig, og man får mye for pengene.

Og til slutt – hva synes du om langrennsforholdene i Trysil?

- Jeg trodde egentlig ikke at Trysil hadde noe særlig å by på når det gjaldt langrenn, og der tok jeg feil. Anita har vært flink til å vise oss mulighetene, men de er litt godt skjult for den jevne alpinkjører.

For mer informasjon, se her 

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge