Gå videre til innhold
Brage Vestavik på sin nye GT-sykkel. Foto: Mayhemedia
Brage Vestavik på sin nye GT-sykkel. Foto: Mayhemedia

Pressemelding -

Brage Vestavik skal bygge sykkelstier i Trysil

Utfortalentet Brage Vestavik skal være med å designe og utvikle sykkelstier i Trysil. Dette vil bety enda flere kreative og morsomme stier i årene som kommer. – Jeg har noen skikkelig kule ideer, sier Brage selv.

Brage Vestavik er den råeste utforsyklisten i Norge om dagen. Han har allerede kjørt aktivt i mange år, og toppet karrieren med en fjerdeplass i en av verdens tøffeste utforkonkurranser, Redbull Hardline, i fjor. Nå skal Brage inn i stibyggerteamet i Trysil og sette sitt preg på stiene der.

Brage med sin nye GT Force. Foto: Mayhemedia

- I tillegg til syklingen så brenner jeg for å bygge sykkelstier. Når jeg jobber på et prosjekt så er det alt jeg klarer å tenke på, sier Brage ivrig. Selv når jeg ikke er ute og graver så tenker jeg på stien jeg jobber med, hvordan jeg skal ferdigstille den, sykle på den eller hvordan vi skal filme når jeg sykler på den.

Enda mer sykkelmoro i Trysil

Til nå har Brage kun jobbet dugnad og bygget sykkelstier for seg selv og kompisene sine. I sommer skal han være mye i Trysil og jobbe med å designe og utvikle sykkelstier.

- Samarbeidet med Brage kommer til å bli sinnsykt spennende. Han er en veldig habil stibygger, og i tillegg har han en kreativ og kul sykkelstil. Dette tar han med seg inn i designjobben med stiene vi skal utvikle sammen. Med Brage på teamet kommer vi til å utvikle noe helt unikt - morsomme og lekne sykkelstier, garantert med noen spektakulære hopp, sier Olve Norderhaug, ansvarlig i Trysil Bike Arena. 

Alle kan ha det gøy på sykkelen i Trysil

I år er det sjette året Trysil jobber med utviklingen av sykkelstier både i og rundt Trysilfjellet. Det er hittil investert omtrent 22 millioner kroner i sykkelprosjektet. Trysil har blitt et sykkelmekka både for nybegynnere og erfarne syklister.

Brage lagde sykkelfilm i Trysil sammen med Blur Media i sommer. Foto: Andreas Fausko

- Trysil er den første sykkelparken jeg jobber med, så jeg er veldig spent på dette prosjektet. Jeg har noen skikkelig kule ideer, forteller Brage. - Det jeg liker med Trysil er at alle kan ha det moro på stiene der. Jeg har det like gøy på stier som er gradert blå, som de svarte stiene der.

Oppskriften på suksess

Brage er i år tilbake i GT Bicycles-teamet, som Trysil har hatt et tett samarbeid med de tre siste årene.

- Det skal være gøy å sykle og det er grunnen til at vi kastet oss på vår første sykkel. Det er også kjernen i merkevaren GT, sier Mike Marro, GT Senior Brand Manager. – Vi er stolte over å produsere produkter og innhold som ikke bare formidler dette budskapet til vår fans som alltid har fulgt oss, med også til neste generasjon med syklister. Derfor er vi veldig glade for å ønske Brage velkommen til familien vår. Som en global utøver vil Brage dele innhold fra hele verden og fra Trysil Bike Arena, en fantastisk sykkelpark for hele familien, som er sponset av GT. Dette er en god måte å vise frem Brages utrolig talent på to hjul, hans flotte personlighet og vårt partnerskap med Trysil. Denne kombinasjonen er oppskriften på suksess kommende sesong!

- Vi gleder oss veldig til å fortsette samarbeidet både med GT og Brage i årene fremover. Sammen skal vi løfte Trysil, både når det gjelder sykkelproduktet vårt og gjennom fantastiske filmer og bilder fra Trysil med Brage på de råeste syklene på markedet, sier en fornøyd Norderhaug. 

Se filmen da Brage Vestavik åpnet ny sykkelsti i Trysil - i ekte redneckstil:

For mer informasjon, ta kontakt med

Olve Norderhaug, prosjektleder for Trysil Bike Arena på telefon 99 24 23 05 eller e-post: olve@trysil.com. 

Sjekk ut Brage Vestavik i sosiale medier:

Youtube

Instagram

Sjekk ut GT Bicycles i sosiale medier: 

Youtube

Instagram

Emner

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 850 000 gjestedøgn, 28 000 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 250 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper. 61 000 sykkeldager, 100 km med naturlig singeltrack, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil

Storvegen 3
2420 Trysil
Norge