Gå videre til innhold
Pål Trøan Aune vant Coop Trysil Rulleskisprint

Pressemelding -

Pål Trøan Aune vant Coop Trysil Rulleskisprint

Pål Trøan Aune var knallsterk under årets Coop Trysil Rulleskisprint, og vant med god margin foran Northug-brødrene Even og Petter.

Det ble folkefest i Trysil sentrum mandag 22. august da Coop Trysil rulleskisprint endelig kunne gjennomføres i sin normale form igjen for 23. gang. På startstreken denne ettermiddagen stod flere av de beste langrennsløperne i Norge, som Simen Hegstad Krüger og ikke minst to blad Northug, Even og Petter. Men det var Pål Trøan Aune som kunne strekke armene i været før han gikk over målstreken.

- Det er godt å være tilbake i sentrum igjen. Det har vært noen tunge år oppe på skistadion i Trysil, sa en fornøyd Pål Trøan Aune, som vant rulleskisprinten i Trysil både i 2018 og 2019.


Even Northug slo, ifølge han selv, heldigvis storebror Petter, som ser ut til å være i god form om dagen. Tett bak fulgte Stian Berg som kom inn på en fjerdeplass.

«Godt å være tilbake igjen»

Petter Northug var veldig glad for å være tilbake i Trysil igjen, selv om han mente det kom til å bli tøft for «en gammel mann».

- Jeg er vant med å gå litt lenger løp, så det blir brutalt å gå sprint. Men det er bra trening, sa Petter Northug like før A-finalen.

Om rulleskisprinten i Trysil har Northug kun lovord.

- Dette er et fantastisk arrangement, og jeg deltatt her i mange år. Så man kan vel kalle det en tradisjon å delta her i Trysil.

Resultater Coop Trysil Rulleskisprint 2022:


1.Pål Trøan Aune
2.Even Northug
3.Petter Northug
4.Stian Berg
5.Thomas Helland Larsen
6.Alvar Myhlback
7.Simen Hegstad Krüger
8.Harald Østberg Amundsen
9.Magnus Vesterheim
10.Fredrik Helgestad
11.Bård Eskil Bjørndalen
12.He Qinghang
13.Marius Nordsveen

For mer informasjon, ta kontakt med:
Svein Skarpmo, rennleder Coop Trysil Rulleskisprint, telefon 928 83045 eller e-post: svein@hallotrysil.no.

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 87 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge