Følg Destinasjon Trysil

Runner's World satser på Trysilrypa

Pressemelding   •   jan 30, 2018 10:51 CET

I år blir Runner’s World stolt tittelsponsor av Trysilrypas terrengløp.

Nå blir verdens største løpemagasin Runner's World ansvarlig for Trysilrypa terrengløp, og dermed løftes løpet til et nytt nivå.

Trysilrypa er et av Norges største fjellarrangement for kvinner. Hver høst drar arrangementet 5000 kvinner til Trysilfjellet. Flesteparten av disse går fjellmarsjen.

- Vi ønsker å videreutvikle oss og følge med på trendene. Vi ser nå at terrengløp blir mer og mer populært. Terrengløpet under Trysilrypa er utfordrende og foregår i vakre omgivelser. Derfor tror vi potensialet for å løfte terrengløpet vårt er stort, sier Gedde Enberget, arrangementsansvarlig for Trysilrypa. - Det er viktig å understreke at vi fortsatt skal lage et godt arrangement for de som kun vil kose seg og gå en rolig tur over fjellet under Trysilrypa. Med Runner's World med på laget har vi sørget for at vi kan ivareta alle på en god måte.

Fokus på løpefelleskap

Runner's World blir tittelsponsor av løpsklassene under Trysilrypa som er på 6 og 13 km. De har satt sammen en komplett pakke til de som ønsker en helg med fysiske utfordringer i krevende terreng, faglig påfyll, masse sosial moro og deilig mat.

- Vi i Runner's World ønsker å skape et samhold blant jentene som skal ut og løpe, og i den forbindelse har vi laget en pakke bestående av en nyttig løypegjennomgang, deilig pastamiddag kvelden før løpet, samt en avsluttende bankett etter løpet - i tillegg til startplass, selvfølgelig. På denne måten håper vi at alle de tøffe terrengjentene blir litt bedre kjent, og får en enda mer komplett opplevelse av helgen i Trysil, sier prosjektleder fra Runner's World, Sara Skarabot Pedersen.

Tusenvis av spreke damer

Runner's World-blogger og Trysilrypa-ambassadør, Abelone Lyng er mer enn enig. Hun løp Trysilrypa 13 km i fjor, og gleder seg enormt til en fantastisk helg i Trysil i september:

- Trysilrypa er et løp jeg gjerne deltar på år etter år. For stemningen der oppe kan ikke sammenlignes med noe annet. Det skjer noe når du samler tusenvis av spreke damer i alle aldre oppe på fjellet en hel helg. Alle prater med alle. Damene heier hverandre frem og kommer med oppmuntrende kommentarer og hilsener, forteller hun, og oppfordrer alle terrenginteresserte, løpeglade jenter til å melde seg på.

Om Trysilrypa

Trysilrypa er Norges største fjellmarsj- og løp for kvinner. I 2016 hadde Trysilrypa rekordmange deltakere da 5300 ryper inntok Trysilfjellet. I 2017 hadde arrangementet 5220 deltakere, til tross for dårlig vær. I 2018 går Trysilrypa av stabelen 6. til 9. september og det ligger an til et rekordår med Runner's World inn som samarbeidspartner. Les mer på www.trysilrypa.com

For mer informasjon, ta kontakt

Gedde Enberget, ansvarlig for Trysilrypa, telefon 41 44 85 60 eller e-post: geddetelemark@gmail.com eller Sara Skarabot Pedersen, prosjektleder Runner's World telefon 90 69 74 43 eller e-post: sara.pedersen@runnersworld.no.

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 850 000 gjestedøgn, 28 000 senger rundt Trysilfjellet, over 919 000 skidager, 207 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper. 40 000 sykkeldager, 100 km med naturlig singeltrack, sykkelparker, over 40 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.