Gå videre til innhold
Stisykling er blitt populært blant barn og unge. Terrengsykkelcampen i Trysil har vært fullbooket de to siste årene. Foto: Destinasjon Trysil
Stisykling er blitt populært blant barn og unge. Terrengsykkelcampen i Trysil har vært fullbooket de to siste årene. Foto: Destinasjon Trysil

Nyhet -

Populær terrengsykkelcamp for ungdom i Trysil

Den populære terrengsykkelcampen for ungdom arrangeres i 2021 av Destinasjon Trysil, i samarbeid med Radisson Blu Trysil og Terrengsykkel. Påmeldingen til arrangementet 20. til 25. juni 2021 er i gang. De to siste årene har ungdomscampen vært utsolgt.

I 2021 blir Terrengsykkelcampen for ungdom i Trysil enda bedre og større.

- Vi ser at rekruttering blant barn og ungdom innen stisykling vokser. De siste to årene har Terrengsykkelcampen for ungdom hatt 60 plasser og vært utsolgt. Derfor har vi utvidet campen med totalt 100 plasser, sier Olve Norderhaug i Trysil Bike Arena. – Sikre dere den perfekte julegaven til sykkelinteresserte ungdom, smiler Norderhaug.

Høy kvalitet på campen

Destinasjon Trysil vil også heve kvaliteten på arrangementet, og få ned terskelen slik at flere barn og ungdom deltar på terrengsykkelcampen.

- Vi ønsker å lage en skikkelig drømmeuke for sykkelinteresserte ungdom, både jenter og gutter. Det gjør vi med å ta inn enda flere instruktører, forteller Norderhaug. - Jeg kan ikke røpe noe navn ennå, men det blir mest sannsynlig instruktører som har vært observert mye i Trysil de siste årene.

I tillegg blir det enda mer fokus på sosialt samvær på kvelden, med foredrag, sykkelfilm, bowling, bad og andre aktiviteter.

- Deltakerne på terrengsykkelcampen skal få bo som prinser og prinsesser på Radisson Blu Resort Trysil, hvor det i tillegg blir fokus på god og sunn mat, sier Norderhaug.

Flere sykkelarrangement i Trysil i sommer

Terrengsykkelcampen inngår i Trysil Bike Festival, sykkelfestivalen som går av stabelen fra 17. til 27. juni 2021. Først ut er Utflukt, Norges største terrengsykkelfestival.

- I år ble Trysil Bike Festival nedskalert på grunn av koronasituasjonen. Men nå planlegges det med flere nyheter under sykkelfestivalen i 2021, forteller Norderhaug. – Det er bare å følge med, for det kommer både arrangements- og sykkelnyheter fra oss i tiden frem mot sommeren. 

For mer informasjon, ta kontakt

Olve Norderhaug, leder for Trysil Bike Arena på telefon 99 24 23 05 eller e-post: olve@trysil.com.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge