Gå videre til innhold
Northug slått på målstreken av "nye Northug"
Northug slått på målstreken av "nye Northug"

Pressemelding -

Klæbo slo Northug i rulleskisprint i Trysil

Johannes Høsflot Klæbo slo Petter Northug på målstreken i den spennende rulleskisprinten i Trysil i kveld. Rekordmange hadde møtt opp da tidenes startfelt stod klare for den sjette Coop Trysil rulleskisprint.

Det ble rene trønder-festen i Trysil i kveld da hele seks av sju løpere på startstreken i kveldens finale var trøndere. Det ble på forhånd spådd duell mellom Petter Northug og nykommeren Johannes Høsflot Klæbo. Både Niklas Dyrhaug og Hans Christer Holund prøvde å ta opp kampen, men tilslutt stod det mellom Klæbo og eldste bror Northug. Fotofinishen viste at Klæbo gikk første i mål, og Northug måtte finne seg i å bli slått av han som blir kalt "den nye Northug". 

- Det var veldig morsomt å gå rulleskisprint i dag. Det var veldig mye folk her og fantastisk stemning. Det er alltid morsomt for oss når så mange folk stiller opp og heier oss fram, sa en godt fornøyd Johannes Høsflot Klæbo etter målgang.

Folkefest i Trysils gater

Det er sjette året på rad at Coop Trysil Rulleskisprint arrangeres, men i år har arrangør Svein Skarpmo i Hallo Trysil samlet tidenes startfelt.

- I kveld har Norges aller beste langrennsløpere stått på startstreken her i Trysil. Det er fantastisk å se at alle gir 100 prosent. Det skaper god stemning og folkefest her i gatene, og det har vi hatt i kveld, sier Skarpmo.

Martin Johnsrud Sundby skulle egentlig gå rulleskisprinten i Trysil, men måtte melde avbud da han falt under trening på rulleski mandag. Skaden gjør han må belage seg på noen ukers rehabilitering.

Resultater Coop Trysil Rulleskisprint 10.08.2017

1. Johannes Høsflot Klæbo

2. Petter Northug

3. Niklas Dyrhaug

4. Hans Christer Holund

5. Even Northug

For mer informasjon, ta kontakt med:

Svein Skarpmo, rennleder Coop Trysil Rulleskisprint, telefon 928 83045 eller e-post: svein@hallotrysil.no.

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 850 000 gjestedøgn, 28 000 senger rundt Trysilfjellet, over 919 000 skidager, 207 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper. 25 000 sykkeldager, 100 km med naturlig singeltrack, sykkelparker, over 20 km tilrettelagte sykkelløyper og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil

Storvegen 3
2420 Trysil
Norge