Følg Destinasjon Trysil

Langrennsbonanza i Trysil

Pressemelding   •   nov 24, 2014 10:53 CET

Det har kommet mye snø i Trysil det siste døgnet, noe som har gjort susen for langrennstilbudet. Totalt har Trysil over 6 km med nypreparerte langrennsspor nå, og prognosene sier at vinterværet skal holde seg fremover.

Både klassisk og skøytespor

Den kjært tiltrengte natursnøen har endelig kommet til Trysil. Det har snødd i et sett siden søndags formiddag. Noe som, så langt, har resultert i 20 cm med snø på Turistsenteret og 31 cm oppe ved Skihytta. Dette er gode nyheter for alle langrennsinteresserte.

- I dag har vi langrennsspor, klassisk og skøytespor, både på fjellet og ved Trysil-Knut Arena. Langrennsarenaen har 2,7 km med nypreppet spor, og traseen mellom Skihytta og Grønskaret har 3,2 km. Videre jobber vi med Ole-G traseen, som ligger like ved langrennsarenaen. Den blir i første omgang tromlet hele veien, det vil si 6 km. Målet er å få kjørt med preppemaskin der i løpet av morgendagen, forteller Torbjørn Amdal, daglig leder i Trysilfjell Utmarkslag.

Følg tråkkemaskinen live her

Gode værprognoser

Til tross for snøvær har det blitt såpass mildt at snøkanonene har tatt en pause. I følge prognosene hos yr.no blir det kaldere fremover, og snøproduksjonen kan muligens starte igjen allerede i tirsdag 25. eller onsdag 26. november.

Se livekamera fra langrennsarenaen her

For mer informasjon, ta kontakt med

Torbjørn Amdal, Trysilfjell Utmarkslag

Tlf. 959 88 402 

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil. 

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark om sommeren. Vi har 700 000 gjestedøgn, 900 000 skidager, 66 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som internasjonal destinasjon.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.