Gå videre til innhold
Rulleski-thriller i Trysil

Pressemelding -

Rulleski-thriller i Trysil

Det ble både folkefest, god stemning og en spennende rulleskifinale selv om Petter Northug måtte melde forfall i siste liten. Andreas Myran Steen parkerte de to yngste Northug-brødrene i en spennende sluttspurt.

Trønderfest i Trysil

Det ble en spennende finale i årets Coop Trysil Rulleskisprint, som i år arrangeres for femte år på rad. Tomas Northug lå lenge an til å vinne, men måtte se seg slått av en av annen trønder, Andreas Myran Steen fra Team Jobzone. Yngste blad Northug endte på tredjeplass.

Petter Northug og Anders Aukland måtte begge melde forfall i siste liten på grunn av sykdom. Den svenske toppløperen Jens Eriksson ble hentet inn på løpsdagen og gjorde en bra figur. Eriksson er teamkamerat med Anders Aukland i Team Santander.

Prestisjeløp

Nytt av året var prestisjeløpet 100 meter sprint mellom Tomas og Even Northug. Pappa John Northug sa i forkant av løpet at han holdt en knapp på yngstemann, og det skulle vise seg å være en riktig gjetning. Even var raskest i mål av Northug-gutta.

Populære trenere på sommerskiskole

Tidligere på dagen hadde både Tomas og Even Northug vært trenere på Trysil Sommerskiskole, som i år samlet 275 barn fra hele Norge.

Resultater Coop Trysil Rulleskisprint 11.08.2016

1. Andreas Myran Steen, Team Jobzone

2. Tomas Northug, Strindheim

3. Even Northug, Strindheim

4. Emil Johansson, Sverige

5. Timo Andre Bakken, Team Jobzone

6. Jens Eriksson, Team Santander

For mer informasjon, ta kontakt med:

Svein Skarpmo, rennleder Coop Trysil Rulleskisprint, telefon 928 83045 eller e-post: svein@hallotrysil.no. 

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark. Vi har 773 000 gjestedøgn, 912 000 skidager, over 200 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper, en unik satsing på stisykling og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet.Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som internasjonal og helårlig destinasjon. 

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge