Gå videre til innhold
500 barn danner tallet 50 - en fin markering av Trysilfjellets 50-årsjubileum.
500 barn danner tallet 50 - en fin markering av Trysilfjellets 50-årsjubileum.

Pressemelding -

Tidenes bursdagsfest for Trysil med 500 barn

I 2017 feirer Trysil at det er 50 år siden første skiheis ble åpnet i Trysilfjellet, og skieventyret startet. Et av høydepunktene for jubileumsåret fant sted i går da 500 barn fra Trysils seks barneskoler var samlet i skianlegget for en storslått bursdagsfest.

Det var stor stemning og kontrollert kaos når alle barneskolene i Trysil var samlet til storslått bursdagsfest for Trysilfjellet.

- I anledning 50-årsjubileet vårt i år har vi invitert alle barneskoleelever i Trysil til bursdagsfest. Det har vært en veldig morsom dag. Barna har blant annet fått være med på scooterkjøring, Valleshow, det har vært visning av tråkkemaskiner, barna har fått presentert vår 50-årige historie og så har vi selvfølgelig servert pølser og bursdagskake, forteller Turid Backe-Viken, salgs- og markedsansvarlig i Skistar Trysil.

Skiarvingene

Det var Destinasjon Trysil og Skistar som stod bak 50-årsfesten som ble arrangert i skianlegget.

- Vi synes det er viktig at Trysilbarna får oppleve fjellet og ta del i den historien vi har skapt. De er tross alt arvingene våre som skal være med å dra skieventyret videre. Kanskje vi også får rekruttert noen som skal jobbe i reiselivet og i Trysil i fremtiden, sier Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil.

Trysil fortsetter å feire 50-årsjubileet. Neste arrangement ut er en stor utendørskonsert med Timbuktu 1. april. Se hele 50-årsprogrammet.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Turid Backe-Viken, salgs- og markedsansvarlig Skistar Trysil, mobil: 992 80 071 eller e-post: turid.viken@skistar.com eller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon 48 15 18 22 eller e-post gudrun@trysil.com. 

Related links

Emner

Tags

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark. Vi har 850 000 gjestedøgn, 27 000 senger rundt Trysilfjellet, 919 499 skidager, 207 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper, en unik satsing på stisykling og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet.Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon. 

Pressekontakt

Gudrun Sanaker Lohne

Gudrun Sanaker Lohne

Pressekontakt Turistsjef, daglig leder Destinasjon Trysil +47 48 15 18 22

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 72 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge