Følg Destinasjon Trysil

Tidenes bursdagsfest for Trysil med 500 barn

Pressemelding   •   mar 21, 2017 06:15 CET

500 barn danner tallet 50 - en fin markering av Trysilfjellets 50-årsjubileum.

I 2017 feirer Trysil at det er 50 år siden første skiheis ble åpnet i Trysilfjellet, og skieventyret startet. Et av høydepunktene for jubileumsåret fant sted i går da 500 barn fra Trysils seks barneskoler var samlet i skianlegget for en storslått bursdagsfest.

Det var stor stemning og kontrollert kaos når alle barneskolene i Trysil var samlet til storslått bursdagsfest for Trysilfjellet.

- I anledning 50-årsjubileet vårt i år har vi invitert alle barneskoleelever i Trysil til bursdagsfest. Det har vært en veldig morsom dag. Barna har blant annet fått være med på scooterkjøring, Valleshow, det har vært visning av tråkkemaskiner, barna har fått presentert vår 50-årige historie og så har vi selvfølgelig servert pølser og bursdagskake, forteller Turid Backe-Viken, salgs- og markedsansvarlig i Skistar Trysil.

Skiarvingene

Det var Destinasjon Trysil og Skistar som stod bak 50-årsfesten som ble arrangert i skianlegget.

- Vi synes det er viktig at Trysilbarna får oppleve fjellet og ta del i den historien vi har skapt. De er tross alt arvingene våre som skal være med å dra skieventyret videre. Kanskje vi også får rekruttert noen som skal jobbe i reiselivet og i Trysil i fremtiden, sier Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil.

Trysil fortsetter å feire 50-årsjubileet. Neste arrangement ut er en stor utendørskonsert med Timbuktu 1. april. Se hele 50-årsprogrammet.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Turid Backe-Viken, salgs- og markedsansvarlig Skistar Trysil, mobil: 992 80 071 eller e-post: turid.viken@skistar.com eller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon 48 15 18 22 eller e-post gudrun@trysil.com

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark. Vi har 850 000 gjestedøgn, 27 000 senger rundt Trysilfjellet, 919 499 skidager, 207 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper, en unik satsing på stisykling og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet.Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.