Gå videre til innhold
Testpilotene skal blant annet teste og anmelde nyheter i Trysil Bike Arena.
Testpilotene skal blant annet teste og anmelde nyheter i Trysil Bike Arena.

Pressemelding -

Trysil med årets morsomste sommerjobb

Sykle på sti, smile pent på bilder, madrasstesting og måle vanntemperatur i bassenget er noen av arbeidsoppgavene i det som må være sommerens morsomste jobb. Trysil utlyser nå stillingen som testpilot i Trysil Bike Arena og familier oppfordres til å søke på stillingen.

Nye attraksjoner i naturens fornøyelsespark

Trysil er fortsatt mest kjent som en vinterdestinasjon, men det ønsker Destinasjon Trysil å gjøre noe med. Sommer-Trysil er i full utvikling, og det er stisykling som er hovedattraksjonen i det de kaller naturens fornøyelsespark. Nå ligger stillingsannonsen til det som trolig er årets morsomste sommerjobb ute på finn.no.

- I år lanserer vi flere spennende sykkelnyheter i Trysil, og vi vil gjerne sikre oss at disse nyhetene faller i god smak hos hele familien. Derfor søker vi etter totalt 6 testpilotfamilier som skal teste og anmelde attraksjonene i Trysil Bike Arena. Vi vil selvfølgelig sørge for at testpilotene får tilgang på alt av utstyr de trenger i form av sykler og guiding. I tillegg får testpilotene leiebil fra Avis, overnatting i leilighet eller på Radisson Blu Resort Trysil og mulighet til å teste andre aktiviteter i Trysil, forteller turistsjef i Trysil, Gudrun Sanaker Lohne.

Stillingen innebærer

Stillingen som testpilot innebærer flere utfordringer, som for eksempel å sykle den nybygde sykkelstien som går fra toppen av stolheisen og i fine svinger 7,5 km nedover fjellet.

- Den nye heisbaserte sykkelstien høres kanskje vanskelig ut, men den skal passe for hele familien. Det blir veldig spennende å få testpilotenes dom på denne nyheten, men vi er ganske sikre på at dette blir en ”hit” i Trysil både blant store og små. Utover testing av sykkelstier får testpilotene andre arbeidsoppgaver som å kvalitetssikre vanntemperatur i bassenget, teste madrasser på overnattingsteder og smile pent på bilder, sier Sanaker Lohne.

Danske og svenske testpiloter

Tidligere i vinter ble det også i Danmark utlyst en stilling som testpilot i Trysil, og nå får også svenskene mulighet til å komme til Trysil for å kvalitetssikre sommerproduktene.

- Om vinteren er over 60 % av gjestene våre dansker og svensker. Nå vil vi gjerne at disse skal få oppleve Trysil om sommeren. Det kan i aller høyeste grad se ut som at de vil. I Danmark var det 2400 familier som søkte på jobben som testpilot i Trysil, og vi hadde over 400 000 visninger på søknadsfilmen som vi la ut i sosiale kanaler. Nå håper vi at minst like mange nordmenn og svensker søker på stilling, sier Sanaker Lohne.

- Vi gleder oss til å invitere testpilotfamiliene til Trysil i sommer. Besøkene blir godt dokumentert og skal brukes i vår kommunikasjon i etterkant. I tillegg får testpilotene selv dokumentere besøket ved hjelp av våre go-pro kameraer. På den måten vil vi kunne presentere Trysil gjennom deres øyner og anmeldelser. Noe som blir mer troverdig for mottaker enn hvis vi selv skulle fortelle hvor fantastisk Trysil er, smiler Sanaker Lohne. 

Les mer om kampanje her: www.trysil.no/testpilotno

Se Finn-annonsen her

For mer informasjon, ta kontakt med

Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon 48 15 18 22 eller gudrun@trysil.com.  

Emner

Tags

Regions


Trysil Bike Arena

Destinasjon Trysil og samarbeidende aktører har utviklet en masterplan for stisykling i Trysil. Prosjektet har fått navnet Trysil Bike Arena. Planen er utarbeidet i samarbeid med franske Bike Solutions, et av de ledende konsulentselskapene for stisykkel i Europa. Utviklingen av stisykkeltilbudet vil bli fyrtårnet og reiseanledningen Trysil har manglet om sommeren og høsten. Totalt skisserer masterplanen en kostnadsramme på 25 millioner kroner som kan gjennomføres over 3 års tid. Satsningen vil kunne gi 50-100 000 nye kommersielle gjestedøgn, som gir effekter i form av omsetning på 40-80 millioner kroner og 40-80 nye årsverk.

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil. 

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark. Vi har 773 000 gjestedøgn, 912 000 skidager, over 200 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet.Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som internasjonal destinasjon. 

Pressekontakt

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Gudrun Sanaker Lohne

Gudrun Sanaker Lohne

Pressekontakt Turistsjef, daglig leder Destinasjon Trysil +47 48 15 18 22

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 72 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge