Gå videre til innhold
Trysil søker verdens yngste regissør som skal lage deres neste reklamefilm. Foto: Hans Martin Nysæter
Trysil søker verdens yngste regissør som skal lage deres neste reklamefilm. Foto: Hans Martin Nysæter

Pressemelding -

Trysil søker etter verdens yngste regissør

Destinasjon Trysil har utlyst stillingen som verdens yngste regissør for deres neste reklamefilm for sommer-Trysil. På bare to uker har det kommet over 1600 søknader fra barn som ønsker å være regissør i Trysil.

«Trysil skal lage sommerfilm og leter nå etter verdens yngste regissør!», står det i den siste stillingsannonsen fra Trysil på finn.no. Barnet som får jobben skal samarbeide med et profesjonelt produksjonsselskap, og resten av familien blir «crew» og statister.

- Vi ønsker å formidle det fantastiske stisykkelproduktet vårt og alt annet gøy man kan gjøre i Trysil om sommeren med barns øyner. De er ærlige og kan ofte formidle budskap på en bedre og morsommere måte enn det vi voksne klarer. Derfor vil vi nå gi et barn fra Norge, Sverige eller Danmark frie tøyler til markedsbudsjettet vårt, og gjøre sin versjon av reklamefilmen for sommer-Trysil, forteller Gro Kveldro Bruksås, markedsansvarlig i Destinasjon Trysil.

Får en drømmehelg i Trysil

Kampanjen har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier, og foreløpig har over 1600 barn fra hele Skandinavia søkt på jobben.

- Barnet vi velger får komme til Trysil i juni, sammen med familien sin. De skal bo på hotell og teste Trysils sommerfasiliteter, og da særlig vårt populære stisykkelprodukt. Det er utrolig gøy at det er så mange barn som ønsker jobben som vår nye regissør, sier Bruksås. Når søknadsfristen går ut 31. mars starter jobben med å finne den rette kandidaten. Vi er ute etter et tøft barn mellom 6 og 10 år med litt bein i nesa, men som også er kreativ og morsom.

Gir regissøren frie tøyler

Det er byrået Trigger som står bak ideen om «Verdens yngste regissør». De vært med som Trysils samarbeidspartner siden 2014, da Trysil lanserte den nye sommersatsingen sin, stisykling for hele familien.

- Vi skjønte raskt at vi måtte bruke levende bilder for å markedsføre dette produktet, som nesten ingen hadde noe forhold til. Vi har distribuert egne filmproduksjoner gjennom egne kanaler, og har klart å befeste oss som et attraktivt reisemål også om sommeren, forteller Bruksås. Nå er det tiden inne for å prøve noe nytt, og ideen fra Trigger føltes veldig riktig. Nå må vi bare puste dypt og slippe kontrollen. Det er viktig at dette blir på ekte, så vi må gi den unge regissøren frie tøyler.

For mer informasjon, ta kontakt med

Gro Kveldro Bruksås, PR- og markedsansvarlig i Destinasjon Trysil, telefon 46 82 66 74 eller e-post gro@trysil.com. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 850 000 gjestedøgn, 28 000 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 250 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper. 53 200 sykkeldager, 100 km med naturlig singeltrack, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil

Storvegen 3
2420 Trysil
Norge