Følg Destinasjon Trysil

Trysilrypa inngår samarbeid med Runner's World

Pressemelding   •   des 08, 2016 06:30 CET

Trysilrypa har inngått et samarbeid med Runner's World for å øke fokuset på løpsdelen av Trysilrypa. Målet er i første omgang å doble antall deltakere i løpsklassen.

Trysilrypa har vært i sterk vekst de siste årene, og i 2016 hadde de et toppår med 5300 deltakere.

- Vi er svært fornøyd med den veksten Trysilrypa har hatt de siste årene. Det var faktisk 800 flere deltakere i år, sammenlignet med fjoråret. Det viser at dette er et arrangement som damer setter stor pris på, og for mange er dette den hellige, årlige jenteturen, sier Gedde Enberget, arrangementsansvarlig for Trysilrypa.

Norges fineste terrengløp

Men selv om arrangementet er stort, så er det kun fire prosent av damene som deltar i selv terrengløpet under Trysilrypa.

- Det ønsker vi å gjøre noe med. Trysilrypa kan tross alt skilte med et av Norges fineste terrengløp. Derfor har vi nå inngått et samarbeid med Runner's World, som er Norges største magasin innen løping. De kan hjelpe oss å nå ut til en potensiell målgruppe, og er gode partnere å ha med oss for å profesjonalisere oss på løpsdelen av Trysilrypa, sier Enberget. – Det er viktig å understreke at dette ikke vil ha noe negativ betydning for de som deltar i turmarsj-klassene under Trysilrypa. Snarere tvert i mot, vi tror samarbeidet med Runner's World kan heve hele arrangementet, og gi våre sporty ”ryper” enda mer å glede seg til, smiler Enberget.

Treningsinspirasjon til folket

Runner's World arrangerer i dag selv syv ulike løp og arrangement. Alle deres samarbeid og arrangementer har som hensikt å bygge samfunn for løpere av løpere. Totalt har det godt over 1 million lesere som henter treningsinspirasjon fra deres kanaler.

- Vi vet at mange av våre kvinnelige lesere er glade i å løpe i terrenget, og de vet å finne utfordringer som også har en flott sosial ramme rundt seg. Trysilrypa har alt dette, og derfor ser vi på samarbeidet som en stor mulighet til å både lære mer om våre kvinnelige løpere og å kunne følge tett et arrangement som vi mener har et meget stort potensiale, sier Andreas Gossner, prosjektleder i Runner's World.

– Det første vi skal gjøre sammen med Trysilrypa er å rekruttere tre ambassadører som får delta i Trysilrypa terrengløp mot at de blogger om sine treningsforberedelser på runnersworld.no. Vi oppfordrer både nybegynnere og erfarne løper om å søke på jobben som treningsambassadør, avslutter Gossner.  

Om Trysilrypa

Trysilrypa er Norges største fjellmarsj- og løp for kvinner. I 2016 hadde Trysilrypa rekordmange deltakere da 5300 ryper inntok Trysilfjellet. I 2017 arrangeres Trysilrypa 7. til 10. september. Les mer på trysilrypa.no.

For mer informasjon, ta kontakt

Gedde Enberget, ansvarlig for Trysilrypa, telefon 41 44 85 60 eller e-post: geddetelemark@gmail.com eller Andreas Gossner, prosjektleder Runner's World telefon 93 23 81 30 eller e-post: andreas@runnersworld.no

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil.

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark. Vi har 773 000 gjestedøgn, 912 000 skidager, over 200 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper, en unik satsing på stisykling og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet.Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som internasjonal og helårlig destinasjon. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.