Gå videre til innhold
Norwegian Pumptrack Series går av stabelen i Trysil pinsehelga. Foto: Jonas Sjögren
Norwegian Pumptrack Series går av stabelen i Trysil pinsehelga. Foto: Jonas Sjögren

Nyhet -

7 tips til pinsehelga i Trysil

Det er langhelg i sikte. Her gir vi en oversikt over hva du kan fylle pinsehelga i Trysil med.

1. Selvfølgelig blir det sykling!
Alle stiene i sykkelområdet Gullia er nå åpne, og her ligger det an til maks sykkelglede i hele sommer. På pumptracken i GT Bike Park og GT Pro Park har det vært full aktivitet i flere uker allerede. Det meldes om fint vær til helga, og kanskje Norwegian Pumptrack Series Trysil står på planen? Et fint arrangement enten man vil delta eller vil se noen av beste syklistene i Norge i sving på den nye pumptracken i Trysil. 

Se mer om årets sykkelnyheter i Trysil

2. Gøy i klatreparken

I klatreparken Høyt & Lavt kiler det godt i magen. Også for de aller minste, som har sin egen oransje løype i klatreparken. I denne løypa er høydekravet 80 cm. Klatreparken har åpent både lørdag og søndag til helga. I fellesferien er klatreparken i Trysil åpen hver dag.  


3. Topptursesongen er i gang!
De ivrigste har allerede sjekket inn på mange av Trysil toppturer. Heng deg på, og kanskje det blir ny topptur-rekord denne sommeren? Det meldes om klargjorte og fine stier fra våre toppturfaddere. I appen UT finner du turbeskrivelser, og du kan også sjekke inn på Trysils toppturer og delta i trekningen av fine premier. Skagsvola er en av Trysils mest populære toppturer, og går under navnet Trysils svar på Beseggen, på grunn av sin fantastiske utsikt. 


4. Golf
Golfsesongen på Trysilfjellet Golfbane er offisielt i gang, og det meldes om en bane som er i meget god stand. Prohopen og minigolfbanen er åpen, og på driving rangen kan du pusse på teknikken. Hos Trysil Indoor Golf kan du utfordre venner og familie til en morsom golfrunde, uansett vær!


5. Spis ute!
Eller inne om du vil. Mye aktivitet krever ekstra påfyll, og flere spisesteder er åpent til helga, både i sentrum og i fjellet. 


6. Innendørs aktiviteter
Legg inn tid til en time på bowling eller en dukkert i bassenget på Radisson Blu Resort. Garantert suksess for store og små! På Radisson Blu kan du også unne deg en behagelig stund med avslapping og restitusjon på Alpine Spa & Relax. Godt for såre sykkelmuskler!


7. Kultur
På Galleri Vågal i Trysil sentrum kan du få med deg utstillingen til fotograf Per Heimly. På lørdag kan du blant annet få med deg den kritikerroste filmen Top Gun Maverick med Tom Cruise på Trysil Kino. 

For mer informasjon, ta kontakt med:
Ida Dyreng, daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon 90 73 23 08 eller e-post: ida@trysil.com.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge