Gå videre til innhold
Radisson Blu Resort Trysil ble som et forebyggende smittevernstiltak stengt av kommuneoverlegen i Trysil 5. januar. Foto: Ola Matsson/Skistar
Radisson Blu Resort Trysil ble som et forebyggende smittevernstiltak stengt av kommuneoverlegen i Trysil 5. januar. Foto: Ola Matsson/Skistar

Nyhet -

Oppdatert informasjon om covid-19 smitte på Radisson Blu Resort Trysil i perioden 26. desember til 3. januar

Trysil kommune har i dag informert om at ytterligere 11 gjester og en ansatt som oppholdt seg på Radisson Blu Resort Trysil i perioden 26. desember til 3. januar dessverre er bekreftet smittet med covid-19. Totalt er 16 gjester og 7 medarbeidere bekreftet smittet.

Alle smittede følges opp av kommunenes smittesporingsteam.

- Vi tar denne situasjonen på største alvor. Det viktigste for oss nå er å ta vare på og følge opp alle våre gjester og kolleger. Vi jobber tett sammen med Trysil kommune og kommuneoverlegen i Trysil for å bidra til best mulig oppfølging, varsling, videre testing og smittesporing, sier general manager Maria Åhgren ved Radisson Blu Resort Trysil.

Vær oppmerksomme på symptomer

I samråd med kommuneoverlegen anmoder Radisson Blu Resort Trysil alle som gjestet dem i perioden om å teste seg, være oppmerksomme på symptomer og ha kontakt med færrest mulig i tråd med helsemyndighetenes smittevernråd.

For ytterligere informasjon vedrørende covid-19, testing og videre oppfølging ber vi våre gjester kontakt covid-19 telefonen i sin kommune. Mer informasjon om symptomer og testing finnes også på Helsenorge.no.

Foreløpig stengt til og med 11. januar

Radisson Blu Resort Trysil ble som et forebyggende smittevernstiltak stengt av kommuneoverlegen 5. januar, etter at fem gjester og seks medarbeidere ble bekreftet smittet med covid-19.

Hotellet er foreløpig stengt til og med 11. januar, og vil i samråd med kommuneoverlegen, etter planen åpne 12. januar.

For mer informasjon

Maria Åhgren, General Manager på Radisson Blu Resort Trysil, telefon på telefon 46 91 84 63 eller e-post: maria.ahgren@radissonblu.com.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 87 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge