Gå videre til innhold
Som forebyggende sikkerhetstiltak og med bakgrunn i smittesituasjonen har Radisson Blu Resort Trysil fått beskjed fra kommuneoverlegen i Trysil om å stenge fra 5. til 11. januar.
Som forebyggende sikkerhetstiltak og med bakgrunn i smittesituasjonen har Radisson Blu Resort Trysil fått beskjed fra kommuneoverlegen i Trysil om å stenge fra 5. til 11. januar.

Nyhet -

Radisson Blu Resort Trysil stenger til 11. januar

Dessverre har fem gjester, tre innleide ansatte og tre ansatte på Radisson Blu Resort Trysil testet positivt på Covid-19. Som forebyggende sikkerhetstiltak og med bakgrunn i smittesituasjonen har hotellet fått beskjed fra kommuneoverlegen i Trysil om å stenge fra 5. til 11. januar.

- Vi har utarbeidet gode smittevernsrutiner, har implementert disse og øvd på rutinene, sier Maria Åhgren, general manager på Radisson Blu Resort Trysil. – Uansett hvor godt forberedt vi er, så er vi aldri sikret mot et utbrudd under denne pandemien. Vi respekterer beslutningen fra kommuneoverlegen og har raskt iverksatt nødvendige tiltak.

- Vi vet at hotellet har gode smittevernsrutiner, men med stenginga av hotellet, kjøper vi oss nå tid for å få overblikk og kontroll, sier Hanna Rydlöv, kommuneoverlege i Trysil.

Gjester og ansatte er informert om situasjonen. Gjester på hotellet kan velge om de ønsker å reise hjem eller flytte til Radisson Blu Mountain Resort Trysil, som ligger på andre siden av Trysilfjellet.

Nye gjester i perioden hotellet er stengt vil bli henvist til Radisson Blu Mountain Resort Trysil.

Planen er at Radisson Blu Resort Trysil åpner igjen mandag 11. januar.

For mer informasjon:

Maria Åhgren, General Manager på Radisson Blu Resort Trysil, telefon på telefon 46 91 84 63 eller e-post: maria.ahgren@radissonblu.com.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 87 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge