Gå videre til innhold
- Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege i Trysil Hanna Rydløv. Foto: Ola Matsson/Skistar Trysil
- Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege i Trysil Hanna Rydløv. Foto: Ola Matsson/Skistar Trysil

Nyhet -

Radisson Blu Resort Trysil åpner i dag som planlagt: - Helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet

Radisson Blu Resort Trysil ble stengt 5. januar som et sikkerhetstiltak etter at fem gjester og seks medarbeidere ble bekreftet smittet med covid-19. I dag, 12. januar, åpner de hotellet igjen som planlagt med enda bedre smittevernsrutiner.

- Vedtakene om å stenge hotellet og sette ansatte i karantene, utløper i dag som planlagt. Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege i Trysil Hanna Rydløv.

Gleder seg til å komme i gang igjen

Alle ansatte på Radisson Blu Resort Trysil som har vært i karantene, har nå testet negativt for covid-19.

- Vi har forsterket smittevernet og gjort det enda tydeligere for gjestene, og så har vi tatt en runde med opplæring igjen på vårt personal, sier general manager Maria Åhgren på Radisson Blu Resort Trysil. - Nå gleder vi oss til å ta imot gjestene som sjekker inn allerede i dag.

På hotellet er personalet i full gang igjen. 

- Jeg er så glad for å komme tilbake på jobb og nå gleder vi oss til å ta mot gjester igjen, sier Vidar Odden, innkjøpssjef på Radisson Blu Resort Trysil.

Godt samarbeid mellom kommune og hotelledelsen

Det har vært god dialog mellom kommuneoverlegen og ledelsen ved Radisson Blu Resort Trysil i perioden hotellet har vært stengt.

- Det er betryggende å vite at på tross av at både gjester og personell har vært smittet, så ble ikke smittespredningen stor. Det tyder på gode internrutiner. Vi kommer til å fortsette å arbeide tett med reiselivet. Erfaringene vi har gjort i denne situasjonen, bringer vi videre til andre reiselivsbedrifter i kommunen, sier Rydløv.

For mer informasjon:

Maria Åhgren, General Manager på Radisson Blu Resort Trysil, telefon på telefon 46 91 84 63 eller e-post: maria.ahgren@radissonblu.com.

Related links

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Gudrun Sanaker Lohne

Gudrun Sanaker Lohne

Pressekontakt Turistsjef, daglig leder Destinasjon Trysil +47 48 15 18 22

Relatert materiale

Relaterte nyheter