Gå videre til innhold
- Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege i Trysil Hanna Rydløv. Foto: Ola Matsson/Skistar Trysil
- Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege i Trysil Hanna Rydløv. Foto: Ola Matsson/Skistar Trysil

Nyhet -

Radisson Blu Resort Trysil åpner i dag som planlagt: - Helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet

Radisson Blu Resort Trysil ble stengt 5. januar som et sikkerhetstiltak etter at fem gjester og seks medarbeidere ble bekreftet smittet med covid-19. I dag, 12. januar, åpner de hotellet igjen som planlagt med enda bedre smittevernsrutiner.

- Vedtakene om å stenge hotellet og sette ansatte i karantene, utløper i dag som planlagt. Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege i Trysil Hanna Rydløv.

Gleder seg til å komme i gang igjen

Alle ansatte på Radisson Blu Resort Trysil som har vært i karantene, har nå testet negativt for covid-19.

- Vi har forsterket smittevernet og gjort det enda tydeligere for gjestene, og så har vi tatt en runde med opplæring igjen på vårt personal, sier general manager Maria Åhgren på Radisson Blu Resort Trysil. - Nå gleder vi oss til å ta imot gjestene som sjekker inn allerede i dag.

På hotellet er personalet i full gang igjen. 

- Jeg er så glad for å komme tilbake på jobb og nå gleder vi oss til å ta mot gjester igjen, sier Vidar Odden, innkjøpssjef på Radisson Blu Resort Trysil.

Godt samarbeid mellom kommune og hotelledelsen

Det har vært god dialog mellom kommuneoverlegen og ledelsen ved Radisson Blu Resort Trysil i perioden hotellet har vært stengt.

- Det er betryggende å vite at på tross av at både gjester og personell har vært smittet, så ble ikke smittespredningen stor. Det tyder på gode internrutiner. Vi kommer til å fortsette å arbeide tett med reiselivet. Erfaringene vi har gjort i denne situasjonen, bringer vi videre til andre reiselivsbedrifter i kommunen, sier Rydløv.

For mer informasjon:

Maria Åhgren, General Manager på Radisson Blu Resort Trysil, telefon på telefon 46 91 84 63 eller e-post: maria.ahgren@radissonblu.com.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 87 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge