Gå videre til innhold
Søker testpiloter til årets morsomste sommerjobb

Nyhet -

Søker testpiloter til årets morsomste sommerjobb

- I årets sommerkampanje har vi fokus på det vi kaller naturens fornøyelsespark. Før vi kickstarter sommersesongen ønsker vi å  invitere testpiloter til Trysil for å prøve og anmelde noen av våre mest populære attraksjoner. Tilbakemeldingene fra testpilotene skal vi ta med oss for å utvikle en enda bedre fornøyelsespark, forteller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil.

Flying start

Kampanjen har fått en skikkelig ”flying start”. Bare en halv dag ut i kampanjen har det kommet inn over 130 søknader.

- Vi mener at dette må være en av årets morsomste sommerjobb, derfor har vi lyst ut stillingene som testpiloter på finn.no. Dette har på kort tid blitt snappet opp av veldig mange. Over 600 har vært inne på finn-annonsen, og hittil har vi fått inn over 130 søknader fra hele landet. Vi har til og med fått en søknad fra en familie på Island, smiler Lohne.

Madrasstesting og smile pent på bilder

Søknadsfristen for stillingen som testpilot er satt til 14. juni, men allerede helgen fra 12. til 13. juni skal de første testpilotene settes i arbeid. De skal teste attraksjoner som stisykling, rafting, golf, vandring og ridning. I stillingsannonsen står det at andre arbeidsoppgaver til testpilotene vil være for eksempel madrasstesting, smile pent på bilder som tas av dem og gjøre temperaturmålinger i spa- og badeavdelingen.

- Det er veldig hyggelig at så mange ønsker å komme til Trysil i sommer for å prøve det vi har å by på. Vi skjønner at en gratis helg i Trysil lokker mange, men vi tror vel så mange er ute etter aktive opplevelser for familien. Så vi håper og tror at mange av de som søker på stillingen, men som ikke får jobben, allikevel legger turen til Trysil i løpet av sommeren, sier Lohne.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon 48 15 18 22 eller e-post gudrun@trysil.com.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig Destinasjon Trysil +47 46 82 66 74
Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 87 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge