Følg Destinasjon Trysil

Søker testpiloter til årets morsomste sommerjobb

Nyhet   •   mai 27, 2015 13:26 CEST

- I årets sommerkampanje har vi fokus på det vi kaller naturens fornøyelsespark. Før vi kickstarter sommersesongen ønsker vi å  invitere testpiloter til Trysil for å prøve og anmelde noen av våre mest populære attraksjoner. Tilbakemeldingene fra testpilotene skal vi ta med oss for å utvikle en enda bedre fornøyelsespark, forteller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil.

Flying start

Kampanjen har fått en skikkelig ”flying start”. Bare en halv dag ut i kampanjen har det kommet inn over 130 søknader.

- Vi mener at dette må være en av årets morsomste sommerjobb, derfor har vi lyst ut stillingene som testpiloter på finn.no. Dette har på kort tid blitt snappet opp av veldig mange. Over 600 har vært inne på finn-annonsen, og hittil har vi fått inn over 130 søknader fra hele landet. Vi har til og med fått en søknad fra en familie på Island, smiler Lohne.

Madrasstesting og smile pent på bilder

Søknadsfristen for stillingen som testpilot er satt til 14. juni, men allerede helgen fra 12. til 13. juni skal de første testpilotene settes i arbeid. De skal teste attraksjoner som stisykling, rafting, golf, vandring og ridning. I stillingsannonsen står det at andre arbeidsoppgaver til testpilotene vil være for eksempel madrasstesting, smile pent på bilder som tas av dem og gjøre temperaturmålinger i spa- og badeavdelingen.

- Det er veldig hyggelig at så mange ønsker å komme til Trysil i sommer for å prøve det vi har å by på. Vi skjønner at en gratis helg i Trysil lokker mange, men vi tror vel så mange er ute etter aktive opplevelser for familien. Så vi håper og tror at mange av de som søker på stillingen, men som ikke får jobben, allikevel legger turen til Trysil i løpet av sommeren, sier Lohne.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon 48 15 18 22 eller e-post gudrun@trysil.com.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.