Gå videre til innhold
I Trysil innleder de påsken med Den store sommereggjakta 27. mars!
I Trysil innleder de påsken med Den store sommereggjakta 27. mars!

Nyhet -

Stort EGGasjement i Trysil

Tirsdag 27. mars er det klart for Den store sommereggjakta i Trysil. Det er forventet stort «eggasjement» når 100 egg slippes for påskegjestene med premier som skal lokke disse tilbake til Trysil i sommer.

Trysil feirer påsken i år på litt utradisjonelt vis med sommereggjakt. 27. mars slipper de 100 egg sentralt i Trysil. Eggene inneholder ikke Kvikk-Lunsj og solkrem, men fantastiske sommerpremier som overnatting for hele familien på Radisson Blu Resort Trysil, terrengsykler fra GT, sommeraktiviteter som klatrepark og ridning, pass til terrengsykkelfestivalen Utflukt, service på sykkelen din, sykkelklær og mye mer.

- Vi gleder oss stort til å starte påsken med en spennende sommereggjakt for påskegjestene våre. Det er første gang vi prøver dette, men vi ser allerede på Facebook at dette skaper stort engasjement. Og det er ikke så rart med de flotte premiene vi har klart å samle inn fra våre samarbeidspartnere og aktører i Trysil, forteller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil.

Sommerlige egg

Den store sommereggjakta starter 27. mars kl. 09.00 og avsluttes 16.30. Eggene vil ikke bli gjemt, men blir lagt godt synlig i skianlegget, i langrennsløypene og i Trysil sentrum. Alle premiene har en tilknytning til sommeren.

- Vi har de siste årene henvendt oss til påskegjestene, og ønsket de velkommen tilbake til Trysil til sommeren igjen. Med sommereggjakta får vi engasjert gjestene våre og laget en morsom aktivitet for dem, samtidig som vi får vist frem sommer-Trysil som nå kan by på fantastisk stisykling for alle og mange andre sommeraktiviteter, sier Sanaker Lohne. – Vi oppfordrer alle til å dele bilder av jakta i sine sosiale kanaler. Vi plukker også ut noen utvalgte bilder som blir premiert med sommerlige godsaker.

Følg Den store sommereggjakta på Facebook. Vi kommer til å dele tips og gi en status på jakta gjennom hele dagen på arrangementssiden. 

For mer informasjon, ta kontakt med

Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil på telefon 48 15 18 22 eller e-post: gudrun.lohne@trysil.com. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge