Følg Destinasjon Trysil

Stort EGGasjement i Trysil

Nyhet   •   mar 23, 2018 06:15 CET

I Trysil innleder de påsken med Den store sommereggjakta 27. mars!

Tirsdag 27. mars er det klart for Den store sommereggjakta i Trysil. Det er forventet stort «eggasjement» når 100 egg slippes for påskegjestene med premier som skal lokke disse tilbake til Trysil i sommer.

Trysil feirer påsken i år på litt utradisjonelt vis med sommereggjakt. 27. mars slipper de 100 egg sentralt i Trysil. Eggene inneholder ikke Kvikk-Lunsj og solkrem, men fantastiske sommerpremier som overnatting for hele familien på Radisson Blu Resort Trysil, terrengsykler fra GT, sommeraktiviteter som klatrepark og ridning, pass til terrengsykkelfestivalen Utflukt, service på sykkelen din, sykkelklær og mye mer.

- Vi gleder oss stort til å starte påsken med en spennende sommereggjakt for påskegjestene våre. Det er første gang vi prøver dette, men vi ser allerede på Facebook at dette skaper stort engasjement. Og det er ikke så rart med de flotte premiene vi har klart å samle inn fra våre samarbeidspartnere og aktører i Trysil, forteller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil.

Sommerlige egg

Den store sommereggjakta starter 27. mars kl. 09.00 og avsluttes 16.30. Eggene vil ikke bli gjemt, men blir lagt godt synlig i skianlegget, i langrennsløypene og i Trysil sentrum. Alle premiene har en tilknytning til sommeren.

- Vi har de siste årene henvendt oss til påskegjestene, og ønsket de velkommen tilbake til Trysil til sommeren igjen. Med sommereggjakta får vi engasjert gjestene våre og laget en morsom aktivitet for dem, samtidig som vi får vist frem sommer-Trysil som nå kan by på fantastisk stisykling for alle og mange andre sommeraktiviteter, sier Sanaker Lohne. – Vi oppfordrer alle til å dele bilder av jakta i sine sosiale kanaler. Vi plukker også ut noen utvalgte bilder som blir premiert med sommerlige godsaker.

Følg Den store sommereggjakta på Facebook. Vi kommer til å dele tips og gi en status på jakta gjennom hele dagen på arrangementssiden. 

For mer informasjon, ta kontakt med

Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil på telefon 48 15 18 22 eller e-post: gudrun.lohne@trysil.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.