Gå videre til innhold
Skifavoritten Trysil blir lettere tilgjengelig fra det danske markedet med ny flyrute fra Århus. Foto: Ola Matsson/Skistar Trysil
Skifavoritten Trysil blir lettere tilgjengelig fra det danske markedet med ny flyrute fra Århus. Foto: Ola Matsson/Skistar Trysil

Pressemelding -

Danskenes skifavoritt Trysil blir lettere tilgjengelig

NY FLYRUTE MELLOM DANSKE ÅRHUS OG SCANDINAVIAN MOUNTAINS AIRPORT - SÄLEN TRYSIL

Flyselskapet BRA lanserer ytterligere en flyrute til Scandinavian Mountains Airport vinteren 21/22. BRA har tidligere lansert flyruter i Sverige, men denne gangen er ruten internasjonal og går mellom Danmarks nest største by Århus og Scandinavian Mountains Airport. Danskene vil dermed ha en ny og effektiv reisevei til sin skifavoritt Trysil. 

- Rundt 30 % av våre kommersielle gjester kommer fra Danmark og nå blir det enklere for dem å komme seg hit. Vi er veldig glade i våre danske gjester og for barnefamilier betyr det mye at reiseveien kortes ned og gjøres smidig og enkel, sier Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil. - Vi merker allerede nå at det danske markedet er positive. Danskene vil tilbake til Trysil, og mange har allerede bestilt skiferie til Trysil for kommende sesong.   

Flygningene starter den 19. desember og vil gå torsdager og søndager. 

- Vi ser på dette som det perfekte tidspunktet å lansere BRA i Danmark, som vår første internasjonale marked, nå i etterkant av pandemien. Århus flyplass passer bra med BRA, da det er et attraktivt marked i Århusregionen og Jylland. Jylland får en helt ny direktelinje til Nordens største skiområde i Trysil og Sälen, sier BRAs eier Per G. Braathen.

BRA setter inn sine toppmoderne og drivstoffeffektive ATR 72-600 på linjen og samtlige flyreiser er klimakompenserte uten ekstra kostnad. Transporten til og fra flyplassen til Trysil er også ivaretatt på en smidig måte med både buss og taxi, som kan forhåndsbestilles. 

- Det er gledelig at BRA har funnet muligheter til å fly til vår fine og effektive flyplass. Vi har allerede et tett samarbeide med dem og vi liker deres syn på miljøarbeidet, som vi deler, sier Gunnar Lenman, vd, Scandinavian Mountains Airport.

For mer informasjon, ta kontakt med: 

Pressekontakt BRA

Hans Johansson, försäljning & marknadschef

+46 70 689 14 08

hans.johansson@flygbra.se

Pressekontakt Scandinavian Mountains Airport

Gunnar Lenman, vd

+46 76 136 10 61

gunnar.lenman@scandinavianmountains.se 

Turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil

Gudrun Sanaker Lohne

+47 48 15 18 22

e-post: gudrun.lohne@trysil.com.

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 72 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge