Gå videre til innhold
Nye flyruter styrker Trysils attraksjonskraft i det svenske og danske markedet og det blir viktig i årene fremover. Foto: Ola Matsson/Trysil
Nye flyruter styrker Trysils attraksjonskraft i det svenske og danske markedet og det blir viktig i årene fremover. Foto: Ola Matsson/Trysil

Pressemelding -

Trysil blir mer tilgjengelig i det Skandinaviske markedet - TUI med nye flyruter til Scandinavian Mountains Airport i vinter

TUI starter opp med hele syv nye flyruter i vinter til Scandinavian Mountains Airport, som ligger kun 40 minutter unna Trysil. - Dette vil styrke Trysils attraksjonskraft i det svenske og danske markedet og det blir viktig i årene fremover, sier Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil.

De nye flyrutene til TUI kommer til å gå torsdager og søndager i vinter fra Stockholm, Gøteborg, Malmø, Vaxjo, Norrköping, Angelholm og København til Scandinavian Mountains Airport, flyplassen som åpnet i desember 2019.

- Vi er veldig glad for at TUI satser og lanserer nye flyruter til Scandinavian Mountains Airport, sier Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil. – Vi håper selvfølgelig at vi får gjester fra denne flyplassen i år, men uansett så er dette viktig i det langsiktige arbeidet for å gjøre Trysil mer tilgjengelig i det Skandinaviske markedet.

Her lander en SAS-maskin på Scandinavian Mountains Airport i fjor vinter. Foto: Ola Matsson

Trenden innen reise er at man tar kortere, og oftere ferie.

- Vi vet at en viktig del av å være tilgjengelig som reisemål, og kanskje spesielt for familier, er en smidig reise til destinasjonen, sier Sanaker Lohne. – Scandinavian Mountains Airport er en liten og effektiv flyplass, og den ligger kun 40 minutter fra Trysil. Det gjør at vintergjestene kan bruke mindre tid på å reise, og mer tid til skikjøring. Noe som selvfølgelig er enda viktigere på kortere ferier.

Skireiser er et nytt produkt fra TUI. Samarbeidet med flyplassen gir tydelige signaler om fremtidstro innenfor denne reisesjangeren.

- Jeg er stolt og glad for at vårt kreative samarbeid med TUI gir våre reisende denne muligheten. Det er utrolige gledelig og det signaliserer fremtidstro, sier Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil, telefon +47 48 15 18 22/gudrun@trysil.com eller Gunnar Lenman, vd i Scandinavian Mountains Airport, telefon +46 (0)76 628 96 94/gunnar.lenman@scandinavianmountains.se.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 61 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge