Gå videre til innhold
Favorittene vant i Trysil Skimaraton

Pressemelding -

Favorittene vant i Trysil Skimaraton

Nesten løyperekord

Det var ingen overraskelser i dag ved målgang til Trysil Skimaraton. Stian Remseth Andresen, Lyn Ski, vant herreklassen for femte gang, og Ulrica Persson vant tredje, strake seieren i dameklassen for Trysil Skimaraton.

- Vi er svært fornøyd med gjennomføringen i dag. Det ble dessverre ingen løyperekord, men det var ikke langt unna. Både Andresen og Persson kom i mål ca. to minutter etter løyperekorden, forteller Per Ola Haugen, påmeldingsansvarlig for Trysil Skimaraton.

Andreplass i herreklassen gikk til Ole Christian Mork, og tredjeplassen ble delt mellom tryslingene Espen Aleksander Sørlie og Tore Stengrundet.

Nytt i år var en spurtpris etter 19 km. Vinneren av spurtprisen ble Stian Remseth Andresen i herreklassen og Ingrid Vikman for damene.

Trysil Skimaraton
Trysil, Hedmark – 14. februar 2015



Kvinner - 42 km klassisk

1. Ulrica Persson 2:19:12,1

2. Ingrid Vikman, Gjerdrum IL +1:11,7

3. Lin Iren Sætre, Hernes IL/Team Sentrum Sport Trysil +8:24,3

4. Marie Renée Sørum Gangsø, Lillehammer Skiklub +9:29,8


Menn - 42 km klassisk

1. Stian Remseth Andresen, Lyn Ski 1:58:13

2. Ole Christian Mork +31,7

3. Espen Aleksander Sørlie, NTNUI/Team Sentrum Sport Trysil +3:04,3

3. Tore Stengrundet, Team Sentrum Sport Trysil +3:04,3

5. Halvor Korbøl Thoner, Slåstad IL +5:13,2

6. Torstein Vestli, Strandbygda IL +5:18,4

Fullstending resultatliste for Trysil Skimaraton

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil. 

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark om sommeren. Vi har 700 000 gjestedøgn, 845 000 skidager, 66 bakker, 31 heiser, 100 km med langrensløyper i Trysilfjellet og totalt over 500 km i Trysil kommune og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Ligger an til tidenes renn

Ligger an til tidenes renn

Trysil Skimaraton arrangeres lørdag 14. februar og det ligger an til tidenes renn med et sterkt startfelt, perfekte forhold og gode værprognoser.

Trysil Skimaraton med mange nyheter

Trysil Skimaraton med mange nyheter

Arrangørene av Trysil Skimaraton melder om flere spennende nyheter for årets renn, i tillegg til glimrende forhold i løypa.

Langrennsweekend for Ladies only!

Langrennsweekend for Ladies only!

Mens de store langrennsutøverne kjempet om seieren i Tour de Ski, inntok en knippe lærevillige damer Trysil for en helg med langrennsteknikk, smørekurs og spa.

Langrennsbonanza i Trysil

Langrennsbonanza i Trysil

Det har kommet mye snø i Trysil det siste døgnet, noe som har gjort susen for langrennstilbudet. Totalt har Trysil over 6 km med nypreparerte langrennsspor nå, og prognosene sier at vinterværet skal holde seg fremover.

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil

Storvegen 3
2420 Trysil
Norge