Gå videre til innhold
Norges beste skihotell ligger i Trysil. Foto: Ola Matsson/SkiStar Trysil
Norges beste skihotell ligger i Trysil. Foto: Ola Matsson/SkiStar Trysil

Pressemelding -

Kåret til Norges beste skihotell – personalet i Trysil jubler

Radisson Blu Resort Trysil er kåret til Norges beste skihotell på World Ski Awards. Det er sjette gang at Trysil-hotellet får denne gjeve publikumsprisen. Men i år føles det ekstra spesielt.

Jubelen stod i taket blant personalet på Radisson Blu Resort Trysil da de fikk tildelt den prestisjefylte prisen som «Norway Best Ski Hotel». Dette er en internasjonal pris som deles ut av World Ski Awards, hvor det er gjester selv som stemmer frem sine favoritter.

- Dette er veldig gøy, sier Maria Åhgren, General Manager på Radisson Blu Resort Trysil. – Vi har vunnet prisen tidligere, men i år føles det ekstra godt. At vi nå vinner til tross for at vi måtte holde avstand, og ta hånd om gjestene våre bak munnbind og pleksiglass i fjor, viser at personalet vårt leverer service på høyt nivå.

«Praktisk for oss med barn»

Det familievennlige hotellet, som deleies og driftes av SkiStar, ligger midt i skianlegget i Trysil, og har mange fasiliteter som familier setter pris på. Familien Thorsen fra Ytre Enebakk er en av dem. Merete og Lasse med barna Live (8 år), Sine (9 år) og Mina (11 år) var på skiferien i Trysil i fjor vinter og bodde på Radisson Blu Resort Trysil.

- Det var rett og slett en drømmeferie. Hotellet er en perle, hvor man bor nærmest i barnebakkene. Etter skikjøringen var det mange flere aktiviteter vi kunne gjøre sammen, som bading, surfing og bowling. Det er i tillegg flere spisesteder å velge mellom, noe som var veldig praktisk for oss med barn, forteller Merete. – Men det som skiller Radisson Blu Resort Trysil fra andre skihotell vi har bodd på er personalet som var fantastiske med barna våre, og gjorde oppholdet i Trysil enda bedre.

Treningshotellet

Stian Berg er også en gjest som mener prisen som Norges beste skihotell er fortjent. Han og kjæresten Ellen Søhol Lie har akkurat avsluttet et ukesopphold på hotellet, hvor de har gjort unna sesongens første økter på langrennsski. Nå er de begge klare for den nasjonale sesongåpningen i langrenn på Beitostølen som starter til helgen.

- Det har vært helt perfekt for oss å bo på Radisson i Trysil. For det første ligger hotellet nært langrennsarenaen, det har et bra treningsrom hvor vi kunne legge inn noe ekstra styrkeøkter og både frokost, lunsj og middag er tilpasset oss idrettsutøvere, forteller Berg.

Feirer med kake

Også i SkiStars egne målinger av kvalitet på service scorer Radisson Blu Resort Trysil høyt.

- Vi er veldig opptatt av at personalet vårt skal være en del av opplevelsene som gjestene lengter tilbake til. Våre egne målinger viser at vi leverer på dette. Prisen som Norges beste skihotell er bare enda en bekreftelse på dette, forteller Åhgren. – Vi kunne ikke vært stoltere og i dag skal vi feire med kake og en ekstra klapp på skulderen til hele personalet. Men så skal vi brette opp armene, og gjøre oss klare til kommende sesong som er rett rundt hjørnet.

I Trysil er snøkanonene i gang, og værprognosene fremover ser bra ut for videre produksjon av snø. Foto: Ola Matsson/SkiStar Trysil


For mer informasjon, ta kontakt med:

Maria Åhgren, General Manager for Radisson Blu Resort Trysil, telefon + 47 469 18 463 eller e-post: maria.ahgren@radissonblu.com.

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 87 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge