Gå videre til innhold
Andreas Markhus (8år), Ida Sunde Ødegaard (10 år) og Live Thorsen (7 år) var Chiefs of fun i Trysil i sommer. Foto: Jonas Sjögren
Andreas Markhus (8år), Ida Sunde Ødegaard (10 år) og Live Thorsen (7 år) var Chiefs of fun i Trysil i sommer. Foto: Jonas Sjögren

Pressemelding -

Trysil vant EM-gull i kommunikasjon

Destinasjon Trysil vant gull under den digitale prisutdelingen for årets European Excellence Awards med sommerkampanjen Chiefs of fun.

European Excellence Awards regnes av mange i bransjen som et europeisk mesterskap i PR og kommunikasjon. Under fredagens prisutdeling fikk Destinasjon Trysil gull i kategorien «Travel and tourism» for årets sommerkampanje, hvor tre barn fikk ta over destinasjonen for å lære voksne å leke igjen.

- Vi er utrolig stolte over å vinne denne anerkjente, europeiske prisen i konkurranse med så mange andre sterke reisemål. Dette er resultat av et godt samarbeid på destinasjonen og en god idé som treffer veldig bra både med tanke på timing og budskap, sier Gro Kveldro Bruksås, PR- og markedsansvarlig i Destinasjon Trysil. - Dette gir oss en ekstra motivasjon til å løfte sykkelsatsingen i Trysil ytterligere, og videre til et internasjonalt marked.


Inspirerte hele Norge

I kategorien «Travel and tourism» var følgende nominert: Destinasjon Trysil med Chiefs of fun, Visit Norway med kampanje for Nord-Norge, Visit Norway med nasjonal kampanje, Visit Åland og European Travel Commission (ETC.

- «Trysil er et lite sted i Norge, som man om sommeren reiser til for å sykle og gå toppturer. Når det ble mulig å reise igjen valgte de tre, veldig unge og spesielle eksperter, tre barn, som fikk ta over destinasjon. De inspirerte hele Norge. Dette var en veldig god og fin idé. De fortjente å vinne», sa juryen under sendingen.

Ville ta samfunnsansvar med å få flere i aktivitet

Årets sommerkampanje hadde som målsetning å sette lek og samvær på dagsorden for nasjonal folkehelse. Det ble blant annet utarbeidet lekne leveregler av barn til voksne, som ble godt tatt imot fra daværende statsminister Erna Solberg.

Erna Solbergs mottok barnas lekne leveregler fra Trysil 

- Det er veldig gøy å se at vi hadde nok en rekordsommer i år, til tross for at vi nesten ikke har hatt utenlandske gjester de to siste årene. En kombinasjon av produktutvikling og et sterkt markedsarbeid er suksessfaktorer her, sier Olve Norderhaug, konstituert daglig leder i Destinasjon Trysil. – Chiefs of fun var en idé vi alle hadde stor tro på, og som aktørene i Trysil engasjerte seg i. Den traff hjerte til folk og trigget dem til å legge en aktiv sommerferie til Trysil.

Chiefs of fun er gjort i samarbeid med kommunikasjonsbyrået Trigger og mediebyrået tur.digital.

For mer informasjon, ta kontakt med

Gro Kveldro Bruksås, PR- og markedsansvarlig i Destinasjon Trysil, e-post: gro@trysil.com/telefon 46 82 66 74 eller Olve Norderhaug, konst. daglig leder i Destinasjon Trysil, e-post: olve@trysil.com/telefon 99 24 23 05. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 68 bakker, 31 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 72 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Kontakter

Ida Dyreng

Ida Dyreng

Pressekontakt Daglig leder, Destinasjon Trysil +47 90 73 23 08

Relatert innhold

Velkommen til Trysil - størst i Norge på ski og stisykling

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for næringsvirksomhet i Trysil, eid av over 200 virksomheter i Trysil.

Destinasjon Trysil har ansvaret for markedsføring og informasjon til gjester, PR og vertskapsoppgaver, ulike utviklingsprosjekter og stisykkelsatsingen Trysil Bike Arena. I tillegg arrangerer de møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen.

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet, over 1 100 000 skidager, 255 millioner NOK i skipassomsetning, 69 bakker, 32 heiser, over 500 km med langrennsløyper. Over 92 000 sykkeldager, 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 65 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. 80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2030 viser retningen for en optimalisert og bærekraftig vekst, med en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil
Storvegen 3
2420 Trysil
Norge