Gå videre til innhold
Samarbeidsavtale med Norges Skiforbund

Nyhet -

Samarbeidsavtale med Norges Skiforbund

Økt interesse for Trysil som treningssted

Destinasjon Trysil, Book Trysil Online, Sjumilskogen og Radisson Blu Resort Trysil har fornyet samarbeidsavtalen med Norges Skiforbund, langrenn. Avtalen gjelder ut april 2016.

Avtalen innebærer at Skiforbundet kan legge treningssamlinger til Trysil og at de bidrar med innspill og kompetanse for å heve kvaliteten på Trysils treningsfasiliteter.

- Vi ønsker å bidra til økt interesse for Trysil som treningssted, forteller Åge Skinstad, langrennsjef i Norges Skiforbund. - Først og fremst gjennom å besøke Trysil og trene i løypene. Sammen med Destinasjon Trysil ønsker vi å bidra til at forholdene for langrennsløpere blir enda bedre. Gjennom bruk av terreng og løyper kan vi gi tilbakemeldinger som ytterligere hever kvaliteten på det som tilbys, sier Skinstad.

Tidlig sesongstart på snø

Avtalen inngår i Skipool Norway som har som formål å støtte virksomheten til de offisielle landslag tilknyttet Norges Skiforbund.

- Med vår satsning på å utvikle idrettsopplevelser er Norges Skiforbund en naturlig samarbeidspartner for Trysil, forteller Lohne. – Trysil er et bra sted for å ha treningssamlinger, både for eliten og amatørene. For oss er det viktig å få vist frem mulighetene for sommer, høst og spesielt våre gode muligheter for tidlig sesongstart på snø. Oppmerksomheten som eliten kan bringe med seg, sammen med innspill til å forbedre våre treningsfasiliteter, er gull verdt, sier Lohne.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef og daglig leder i Destinasjon Trysil, tlf. 48 15 18 22, eller på e-post: gudrun.lohne@trysil.com

Emner

Tags

Pressekontakt

Gro Kveldro Bruksås

Gro Kveldro Bruksås

Pressekontakt PR-ansvarlig +47 46 82 66 74
Gudrun Sanaker Lohne

Gudrun Sanaker Lohne

Pressekontakt Turistsjef, daglig leder Destinasjon Trysil +47 48 15 18 22

Relatert materiale

Relaterte nyheter