Følg Destinasjon Trysil

Petter Northug vant rulleskisprint i Trysil

Pressemelding   •   aug 13, 2015 20:50 CEST

Det ble et tett løp i et stjernespekket heat, men Petter Northug var først over målstreken i kveld da Coop Trysil Rulleskisprint ble arrangert for fjerde året på rad.

Sterkt heat

Det er fjerde året på rad at det blir arrangert rulleskisprint i Trysil sentrum, men det har aldri før vært et så sterkt heat som i år. Alle tre Northug-brødrene var på plass i Trysil, men i tillegg kjempet blant annet Niklas Dyrhaug, verdensmester på rulleski, Ragnar Bragvin Andersen og NM-vinner Timo Andrè Bakken og Simen Lanes om seieren. Petter Northug skuffet ikke. Han la seg som vanlig bak i feltet i finalen, men ga alt i siste runde. Et overfylt Trysil sentrum fikk se en knallsterk Northug i kjent stil først over streken.

- Jeg er godt fornøyd med innsatsen, selv om det er show og moro som er mest viktig her i kveld, sa Petter Northug etter målgang.

På andreplass kom Simen Lanes og tredjeplassen gikk til Timo Andrè Bakken.

Instruktør tidligere på dagen

Tidligere på dagen fikk Northug-brødrene, Niklas Dyrhaug og Hans Christer Holund bryne seg på 180 barn på sommerskiskole i Trysil. De har blant annet vært med barna på en topptur opp Trysilfjellet. I tillegg stilte guttene sporty opp til spørsmålsrunde fra deltakerne på sommerskiskolen, der de fikk spørsmål om alt fra sitt eget treningsopplegg til hvilket romnummer de hadde på hotellet.

- Jeg er veldig imponert over barna på sommerskiskolen. De er tydeligvis målbevisst og fokusert når det trener. Det gror godt i det norske skimiljøet om dagen. Jeg fikk skikkelig kjørt meg oppover Trysilfjellet i dag, fortalte Petter Northug.

Resultater Coop Trysil Rulleskisprint, Trysil - 13. august 2015

1. Petter Northug

2. Simen Lanes

3. Timo Andrè Bakken

4. Niklas Dyrhaug

5. Hans Christer Holund

6. Tomas Northug

7. Even Northug

Destinasjon Trysil er en medlemsorganisasjon for all reiselivsrelatert virksomhet i Trysil. 

Trysil er Norges største skisted og naturens fornøyelsespark. Vi har 700 000 gjestedøgn, 845 000 skidager, 67 bakker, 31 heiser, 100 km med langrensløyper i Trysilfjellet og totalt over 500 km i Trysil kommune og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som internasjonal destinasjon.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.